Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Arrow Rock500In navolging op onze populaire Android App voor de Radio2 Top2000 hebben we nu ook de Arrow Rock500 in een speciale app beschikbaar gesteld. Alle edities van deze ultieme rocklijst zijn samengebracht, zodat je altijd alle gegevens bij de hand hebt. Helaas publiceert Arrow vooraf geen playlist van de Rock500, dus die functionaliteit kunnen we helaas niet bieden, maar wel alle mogelijke overzichten, zoals alle stijgers en dalers per editie, alle titels per artiest en per jaar en nog veel meer!

Geniet mee van alle rockklassiekers of zoals Arrow zelf aangeeft: "Classic rock and the best of modern rock". Deze lijst bevat alles van Pink Floyd tot Muse en alles wat daarmee samenhangt. De uitzending vindt plaats op 5 achtereenvolgende dagen (alleen overdag) en wordt de laatste jaren vaak herhaald in december.

Net zoals momenteel hard gewerkt wordt om de apps voor de Radio2 Top2000 en de Top100 Aller Tijden uit te breiden met allerhande nieuwe leuke extra's, heeft ook deze app in de loop van 2017 een grondige update ondergaan. Dit is gelukt vóór Rocktober, zodat de app weer helemaal klaar was voor de 2017-editie van de Arrow Rock500.

De app is volledig gratis te downloaden!

Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je Android-telefoon scannen om direct naar de Google Play Store of de Apple App Store te gaan.

 

SysteemQR-codeDownload
Android Rock500 App voor Android Ontdek het op Google Play
iOS  

volgt z.s.m.

Plaats reactie
Reacties zijn welkom!


Beveiligingscode
Vernieuwen