Top1000 Aller Tijden Naast onze andere hitlijst-apps hebben we nu ook een speciale Android en iOS App met daarin alle statistieken van de Veronica Top1000 Aller Tijden. Alle lijsten sinds de eerste editie in 2003 tot en met de laatste bij elkaar in 1 overzicht.

De eerste editie werd nog uitgezonden op de laatste dagen van het jaar, maar wegens de grote concurrentie van de Radio2 Top2000 is de uitzending in de jaren daarna verhuisd naar een andere periode van het jaar.

Top1000 Aller Tijden voor Android & iOS Top1000 Aller Tijden voor Android & iOS Top1000 Aller Tijden voor Android & iOS Top1000 Aller Tijden voor Android & iOS Top100 Aller Tijden voor Android & iOS

Bekijk dus alle individuele edities, zoek en filter op artiestnaam, op titel, op jaar en bekijk nog veel meer statistieken. Ook kun je van iedere individuele plaat een afbeelding van de hoes zien met daarbij de gehele historie van die plaat in de Top1000 Aller Tijden, inclusief grafiek.

De app is helemaal gratis te downloaden!

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je apparaat scannen om direct naar de Google Play Store of Apple App Store te gaan.

VersieQR-codeLink
android Android Top1000 Aller Tijden App voor Android & iOS Ontdek het op Google Play
ios iOS Top1000 Aller Tijden App voor iOS

U bent niet geautoriseerd om reacties te plaatsen.