Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Top2000 Play Store icoon*** UPDATE 22-12-2016: De gegevens van 2016 zijn verwerkt. Download de nieuwe versie uit de Play Store! ***

Sinds 9 december 2013 hebben we onze speciale Android App met daarin alle statistieken van de Top 2000. Alle lijsten sinds de eerste editie in 1999 bij elkaar in 1 overzicht. Bekijk per editie de stijgers, de dalers, de nieuwe platen, de eendagsvliegen, de lijst per artiest, per jaar en nog veel meer statistieken. En misschien wel het handigste overzicht: De playlist per uur, die automatisch het de lijst van het huidige uur toont. Uiteraard kun je wel voor- en achteruit bladeren.

Sinds 2014 zijn de afbeeldingen van ALLE singles in de lijst opgenomen. Voor deze functionaliteit is een internetverbinding nodig, omdat al deze afbeeldingen onmogelijk in de app zelf kunnen worden opgenomen.

Verder is de app sneller gemaakt en zijn er nóg meer gegevens te zien. Zo is in de playlist in één oogopslag te zien hoeveel in dat uur zijn gestegen, gelijkgebleven, gedaald, nieuw binnengekomen of opnieuw binnengekomen. Daarnaast is er een menuoptie toegevoegd waarin nog meer statistieken te vinden zijn. En nog steeds allemaal gratis te downloaden!

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een grote update vol met nieuwe leuke toepassingen. Dus laat je verrassen met de volgende update in december 2017.

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je Android-telefoon scannen om direct naar de Google Play Store te gaan.

QR-codePlay StoreSchermvoorbeeld
QR-code Top 2000 Database Get it on Google Play SchermvoorbeeldSchermvoorbeeldSchermvoorbeeldSchermvoorbeeldSchermvoorbeeldSchermvoorbeeldSchermvoorbeeldSchermvoorbeeldSchermvoorbeeldSchermvoorbeeld

Plaats reactie
Reacties zijn welkom!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   
0 #1 Jan Sonneveld 27-12-2015 11:55
Hallo

Ik heb een origineel idee voor een volgende release.
Ik verwacht dat je daar makkelijk een of meerdere sponsoren voor kunt vinden.
Wellicht dat we eens een kop koffie kunnen drinken.
Mail me maar.
0 #2 Alfred Vorsselman 27-12-2016 11:00
Respect en dank voor jullie Top2000-app!
Nog een tip voor een volgende release: zorg per nummer voor een link naar YouTube waar dat nummer is te horen!